Van Doorn schakelt over naar een milieuvriendelijk wagenpark

Van Doorn schakelt de komende jaren geleidelijk over naar een milieuvriendelijk wagenpark om te voldoen aan de klimaatdoelstellingen van de toekomst. Met als primeur de in het voorjaar gelanceerde 100% elektrische truck gemonteerde veegwagen. De allereerste elektrische veegwagen van Nederland. Te zien op de Infra Relatiedagen op 1, 2 en 3 februari in evenementenhal Hardenberg.

Veegwagen

Duurzaamheid staat bij Van Doorn en haar opdrachtgevers hoog op de agenda, niet alleen in het denken maar vooral in het doen! Met de elektrische veegwagen besparen we op jaarbasis ruim 97 ton CO2 en 25.000 liter diesel. Door de aanschaf van deze unieke elektrische veegwagen zetten we een flinke stap op de groene en duurzame weg.

Duurzame krachtpatser

De elektrische veegwagen V65e is maximaal duurzaam en CO2 neutraal. Hij maakt de buitenruimte fluisterstil schoon en is daardoor ook zeer geschikt voor gebruik binnen de bebouwde kom. De V65e combineert emissievrij en fluisterstil vegen met een lange inzettijd en groot gebruiksgemak. De basis voor deze veeg/ zuigwagen is een compacte truckchassis, waardoor hij ook op krappe locaties inzetbaar is. De V65e heeft een uniek zuigsysteem waar patent op rust, is even krachtig als diesel aangedreven machines en is 8 uur per dag inzetbaar in de wegenbouw voor alle soorten onderhoudswerkzaamheden. Zowel voor het lichte veegwerk (straatvuil) als voor het zware veegwerk (achter een asfaltfrees).

Bekijk hier de introductiefilm van de allereerste 100% elektrische truck gemonteerde veegwagen in Nederland! Een stille krachtpatser die niet onder doet voor zijn dieselbroers.

Deel dit bericht:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll naar top