11, 12 en 13 februari 2025 | Evenementenhal Hardenberg 

Specials & features

Infra Relatiedagen is een driedaags event voor de infrasector in Noordoost Nederland. Het event heeft zich ontwikkeld tot het kloppend hart van de infra-community. Dertienduizend professionals maken kennis met de nieuwste trends en ontwikkelingen, netwerken en ontmoeten elkaar in een ongedwongen setting. Voor exposanten is het een unieke gelegenheid hun relaties te ontmoeten, businessbanden te verstevigen en te weten welke projecten de komende jaren de agenda zullen bepalen. 

Ontmoet experts in diverse specialisaties binnen het vakgebied.

Het voortraject

Wegens succes geprolongeerd: het mini-symposium het Voortraject, op de eerste beursdag. Wat moet er nog allemaal gebeuren nog voor de eerste spade de grond raakt? Dit is de focus van het Voortraject.

Kennispark Overheid & Markt

Wat betekent duurzaamheid op provinciaal niveau? Dat is de centrale invalshoek van het Kennispark Overheid & Markt 2024, waar zes provincies en waterschappen zichzelf presenteren, met de provincies Drenthe en Overijssel als kartrekkers.

Openbare verlichting

De eerste editie van het Openbare Verlichtingsplein van 2023 smaakt naar meer. Een combinatie van kennisuitwisseling en veel netwerkmogelijkheden. Interessant voor provincies en gemeentes!

Bouwplaats van de toekomst

Materieelpark van de toekomst krijg dit jaar de naam 'Bouwplaats van de toekomst'. Hou je vast voor 4 blikvangers op een locatie naast entree 3 waar machines op vaste tijden zullen draaien. Een grote eyecatcher!

De Haringvlietbrug

We introduceren in 2024 een nieuw mini-symposium over het renovatieproces van de Haringvlietbrug. Hoe maakt Rijkswaterstaat de opgave waar? Hoe pak je zo'n grote uitvoering aan? Wie is er betrokken? Interessant!

Straatwerk

Straatwerk Nederland is vertegenwoordigd met een verenigingsplein. Een plein waar kennisoverdracht centraal staat in een informele setting, wat dacht je van een zeepkist als podium? Leuk toch!

College tour

De College tour is een side event voor MBO en HBO studenten binnen de infrabranche. Het doel? Jongeren in opleiding op een actieve en laagdrempelige wijze betrekken bij de branche.

Wedstrijdpark Emissieloos materieel

Mag het ook leuk zijn, ja, dat mag. Het idee is om boven in Hal 7 samen met een van onze exposanten een wedstrijdparcours Emissieloos materieel vorm te geven.

Renovatie Civiele kunstwerken en smart city

De Brienenoordbrug is een icoon van de buitencategorie. In een mini-symposium op de woensdag onder aanvoering van Rijkswaterstaat wordt van zes zijden belicht wat de grote opknapbeurt betekent

Scroll naar top