terugblik Infra Relatiedagen 2022

terugblik Infra Relatiedagen 2022

(Her)Beleef Infra Relatiedagen 2022

Op 29, 30 en 31 maart 2022 kwam de grond-, weg- en waterbouw sector samen in Evenementenhal Hardenberg. Met zeven hallen en meer dan 330 exposanten was dit het grootste vakevent voor de infrasector in Noordoost- Nederland. Bekijk hier de aftermovie en fotoselectie van deze succesvolle editie.

Druk met een positieve vibe​

Hoge waarderingscijfers voor het vakevent Infra Relatiedagen 2022. Bezoekers gaven de kwaliteit en diversiteit van de exposanten het rapportcijfer acht. Infra Relatiedagen is bezocht door 11.219 professionals. Negen van de tien bezoekers geven nu al aan de volgende editie in 2023 te bezoeken. Het was het eerste event voor de infrasector na de corona-crisis.

Kenniscafé

Wil jij up-to-date zijn van alles wat er binnen de infrasector afspeelt? Dan kun je jouw kennis over de infrasector laagdrempelig testen in het kenniscafé. Met als motto ‘het mag ook leuk zijn’ zal er op op woensdag 30 en donderdag 31 maart tweemaal per dag een Pubquiz plaatsvinden is een speciaal ingericht kenniscafé. Zo weet je binnen no time alles over de laatste ontwikkelingen in de sector.

Scroll naar top