11, 12 en 13 februari 2025 | Evenementenhal Hardenberg 

terugblik Infra Relatiedagen 2022

terugblik Infra Relatiedagen 2022

Infra Relatiedagen 2022: druk met positieve vibe

Hoge waarderingscijfers voor het vakevent Infra Relatiedagen, die van dinsdag 29 tot en met donderdag 31 maart 2022 in Evenementenhal Hardenberg werd gehouden. Bezoekers gaven de kwaliteit en diversiteit van de exposanten het rapportcijfer acht. Infra Relatiedagen is bezocht door 11.219 professionals. Negen van de tien bezoekers geven nu al aan de volgende editie in 2023 te bezoeken. Het was het eerste event voor de infrasector na de corona-crisis.

Irma de Hoon, Business Unit Director Building van Easyfairs, kijkt tevreden terug op Infra Relatiedagen. “Het was een beurs met een heel positieve vibe. We merkten dat mensen weer zin hadden in een live ontmoeting. Het hele complex stond vol met exposanten die stuk voor stuk een goede bijdrage leverden aan de sfeer en inhoud van het event. Infra Relatiedagen blijkt ook nu een typisch netwerkbeurs. Nieuwe contacten leggen en relaties onderhouden was voor bezoekers de voornaamste reden het event te bezoeken. Op de voet gevolgd door ‘ik wil me laten informeren’ en ‘ik ben hier om nieuwe trends te ontdekken.”

Vergezicht

Belangrijke eyecatchers deze editie waren het Materieelpark van de Toekomst in hal 7, waar een vergezicht werd aangegeven van emissievrij materieel en het Kenniscafé waar bezoekers twee keer per dag hun kennis in een pubquiz konden testen. De eerste dag stond in het teken van de College Tour waar studenten aan de hand van een vragenlijst ruim baan kregen om zich te oriënteren op hun toekomst in de Infrasector. 

Uit gesprekken met exposanten blijkt een grote tevredenheid. De reacties varieerden van ‘veel nieuwe contacten gelegd’ tot ‘voor mij waren Infra Relatiedagen na twee dagen al meer dan geslaagd’. Het enthousiasme onder exposanten is zo groot dat eenderde van de 330 exposanten hun stand voor de 2023-editie al hebben vastgelegd. 

Infra Relatiedagen 2023

Volgend jaar zal Infra Relatiedagen plaatsvinden op 7, 8 & 9 februari 2023 in Evenementenhal Hardenberg. Account manager Lambert van Gameren van Infra Relatiedagen en drijvende kracht achter het Materieelpark van de Toekomst kijkt voldaan terug. “Met ons team hebben we alle exposanten gesproken. Ze waren blij eindelijk weer te kunnen beurzen. Over de volle breedte zien we tevredenheid. We starten meteen met al weer de volgende editie. Ik weet nu al dat we het Materieelpark van de Toekomst verder uitbreiden. Deze doorkijk naar de innovatie van morgen is de bezoekers goed bevallen. Uit gesprekken met exposanten en bezoekers nog veel meer mooi ideeën voortgekomen. We gaan de komende tijd goed benutten om te kijken hoe we deze integreren in de volgende editie.”

Kenniscafé

Wil jij up-to-date zijn van alles wat er binnen de infrasector afspeelt? Dan kun je jouw kennis over de infrasector laagdrempelig testen in het kenniscafé. Met als motto ‘het mag ook leuk zijn’ zal er op op woensdag 30 en donderdag 31 maart tweemaal per dag een Pubquiz plaatsvinden is een speciaal ingericht kenniscafé. Zo weet je binnen no time alles over de laatste ontwikkelingen in de sector.

Scroll naar top