11, 12 en 13 februari 2025 | Evenementenhal Hardenberg 

5 redenen om Infra Relatiedagen 2024 te bezoeken

Nog 2 weken en Infra Relatiedagen 2024 opent zijn deuren! Twijfel je nog over een bezoek aan dit mooie event? Wij nemen die twijfel graag weg met 5 goede redenen waarom een bezoek aan de Infra Relatiedagen 2024 een absolute must is:

1. Content, content, content

Infra Relatiedagen 2024 draait om de inhoud. We presenteren verschillende activiteiten op en naast de beursvloer. Zo hebben we kennissessies met experts die midden in het vak zitten. Daarnaast zijn er ingerichte zones waar je meer informatie vind over een specifiek onderwerp, zo demonstreert het Kennispark Overheid & Markt de provincieplannen op het vlak van duurzaamheid voor 2030. Kennisoverdracht en dialoog staan centraal. Benieuwd naar alle activiteiten? Ontdek ze hier!

2. Uitverkocht

351 exposanten gaan graag in gesprek met jou. Dit zijn 13% meer exposanten dan vorig jaar, dit betekent een nog veel breder en uitgebreider aanbod. Bereid je voor op een ontmoeting met de meest dynamische en vooruitstrevende spelers in de infrastructuur. Bekijk nu de lijst met exposanten en plan je bezoek zorgvuldig voor een maximaal rendement op de Infra Relatiedagen 2024.

3. Gewijzigde beursplattegrond

Voor Infra Relatiedagen 2024 werd een nieuwe, dynamische plattegrond samengesteld waar de meeste exposanten opnieuw zijn ingedeeld. We organiseren hiermee interessante, innovatie-clusters voor jullie als bezoeker. Op die manier zorgen we dat jullie bezoek zo aangenaam en efficiënt mogelijk verloopt.

4. Netwerken is key

Infra Relatiedagen is hét kennis- en netwerkevent van het jaar. In drie dagen komt de gehele industrie voor grond-,weg- en waterbouw bij elkaar. De ideale gelegenheid om huidige en potentiele relaties te ontmoeten. Een interessante exposant? Scan met je smart badge hun smart badge reader en wissel snel en efficiënt waardevolle informatie uit.

5. Innovaties & ontwikkelingen

Veel exposanten grijpen Infra Relatiedagen aan om noviteiten en innovaties te presenteren. Na bezoek aan dit event ben je weer op de hoogte van de nieuwste machines, producten en diensten en trends & ontwikkelingen binnen de grond-, weg- en waterbranche.

Mis deze editie niet en registreer je nu gratis voor Infra Relatiedagen!

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll naar top