Scholz Benelux B.V.

Over ons

Scholz Benelux levert lokaal geproduceerde ijzeroxide pigmenten die voldoen aan de hoogste technische en ecologische normen. Alle Bayferrox®- en Colortherm®-pigmenten van LANXESS, ‘s werelds grootste producent van ijzeroxide pigmenten, bieden een uitstekende kwaliteit in alle chemische en fysische eigenschappen, maar vooral in termen van kleursterkte en kleurconsistentie.

De pigmenten worden wereldwijd gebruikt in de beton-, asfalt-, kunststof-, verf- en lakindustrie. Samen kunnen we onze leefomgeving kleurrijker, duurzamer en veiliger maken.

Convez levert constructieve kunststofvezels om beton duurzamer, sneller en goedkoper te wapenen. Onze constructieve kunststofvezels zijn in staat om conventionele wapening geheel of gedeeltelijk te vervangen om zowel economische als technische voordelen te realiseren. Deze producten worden ook geleverd met een MRPI®/EPD-certificaat dat het resultaat is van de levenscyclusanalyse (LCA). Bewezen milieubesparingen. De basis is altijd een statische berekening volgens Eurocode 2. Ons team heeft ervaring en kennis in betontechnologie en constructieve kunststofvezels.

Gemarkeerd product

Constructieve kunststofvezels

Het duurzamer, sneller en goedkoper wapenen van beton. Het is mogelijk met constructieve kunststofvezels. Met onze constructieve kunststofvezels is het mogelijk om traditionele wapeningsstaal deels of geheel te vervangen om zowel technische als economische voordelen te realiseren. In welke mate het staal vervangen kan worden wordt aangetoond op basis van statische berekeningen conform Eurocode 2. Onze constructieve kunststofvezels zijn voorzien van een MRPI®/EPD-certificaat dat voortkomt uit de Levens Cyclus Analyse. Hiermee zijn gebruikers in staat hun milieukostenbesparing aan te tonen. Realiseer CO2-reductie, voorkom betonrot, realiseer een duurzamer betonproduct, lagere arbeidskosten en nog meer. Het is mogelijk met constructieve kunststofvezels.

Lees verder »

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top