SMIT Civiele techniek

Over ons

SMIT Civiele Techniek is een kleinschalig adviesbureau uit Enschede met meer dan 25 jaar ervaring in de werkvoorbereiding en projectleiding van civiel technische werken. Met een gemotiveerd en ervaren team werken wij dagelijks voor (semi)overheid, aannemerij en particuliere markt.

Vrijblijvend een keer (bij)praten kan altijd. Wij maken graag tijd voor u.

Gemarkeerd product

Doorlopend uw kosten bewaken

Met een kostenraming kunt u de budgetten vaststellen en met een bestekraming weet u waarvoor het project door een marktpartij aangenomen KAN worden. Wij rekenen al graag vanaf het eerste moment met de ontwerpen mee. Zo houd u het gehele proces “een kijk” op de kosten. Dat werkt wel zo prettig…..

Lees verder »

Vacatures

PL

Projectleider Civiel met affiniteit in groen en/of riolering en commerciële ervaring

Bij SCT werken wij met een klein en gemotiveerd team aan diverse vraagstukken over de fysieke inrichting van de openbare ruimte.
Hierbij rekeninghoudend met alle invalshoeken zoals gebruikers, overheids kaders, ondernemers, duurzaamheid ect.

Voor uitbreiding van ons team zoeken we een;
Technisch/commerciële Projectleider.
Kun jij in een klein team werken. Kun jij integrale projecten op het gebied van de openbare ruimte tot een succes kan maken? Kun jij concrete oplossingen bedenken die ook praktisch en zeker uitvoerbaar zijn. Dan past deze functie wellicht bij jou.

Lees verder »
LOGO_Klein

(Ervaren) Werkvoorbereider Civiel

Wij zijn binnen onze compacte organisatie opzoek naar een ervaren werkvoorbereider. Vind jij het leuk om dagelijks te tekenen en/of bestekken te schrijven. Of heb jij ervaring met verschillende aanbestedingsprocessen. Dan willen wij graag een keer met jou van gedachten wisselen. Het takenpakket is divers en stemmen we graag samen met jou af. Heb je naast je technische vaardigheden ook affiniteit het met het bezoeken van klanten en/of externe werkoverleggen, dan willen wij graag met jou in gesprek komen.

Lees verder »

Neem contact met ons op

Scroll naar top