Beursnieuws

Exposanten rebooken massaal voor Infra Relatiedagen 2023

Na een succesvolle editie in afgelopen maart, hebben nu ruim 180 exposanten zich al vastgelegd voor de editie op 7, 8 & 9 februari 2023 in Evenementenhal Hardenberg. We zijn trots dat we samen met deze mooie namen een goede basis hebben gelegd voor de komende editie van Infra Relatiedagen 2023.

Lees verder »
Infra Relatiedagen 2022
Beursnieuws

Infra Relatiedagen 2022: druk met positieve vibe

Hoge waarderingscijfers voor het vakevent Infra Relatiedagen, die van dinsdag 29 tot en met donderdag 31 maart in Evenementenhal Hardenberg werd gehouden. Bezoekers gaven de kwaliteit en diversiteit van de exposanten het rapportcijfer acht. Infra Relatiedagen is bezocht door 11.219 professionals.

Lees verder »
Beursnieuws

Infra Relatiedagen combineert netwerken met heel veel innovaties

Hoe ziet het materieelpark van de toekomst eruit? Het is één van de vele vragen die aan bod komen tijdens de Infra Relatiedagen 2022 die van dinsdag 29 tot en met donderdag 31 maart gehouden wordt in Evenementenhal Hardenberg. “We snakken ernaar elkaar weer live te zien’, zegt accountmanager Lambert van Gameren van Easyfairs. We zorgen voor een fantastische editie met het nieuwste materieel en heel veel netwerkmomenten. We merken aan alles dat de sector er weer behoefte aan heeft. Onze verwachtingen zijn hooggespannen.”

Lees verder »
Beursnieuws

Infra Relatiedagen wordt verplaatst naar 29, 30 en 31 maart 2022

De komende editie van Infra Relatiedagen die gepland stond op 1, 2 en 3 februari 2022 in Evenementenhal Hardenberg wordt verplaatst naar 29, 30 en 31 maart 2022. In de afgelopen periode nam de wens onder exposanten om de vakbeurs naar een later moment te verplaatsen steeds meer toe, omdat exposanten zich steeds meer zorgen maakten over hun deelname vanwege de corona-ontwikkelingen.

Lees verder »
Scroll naar top